otchet
otchet
Florenciya

                                            ПРОЕКТИ ЗА 2022/2023 ГОДИНА

НАЧАЛО

COIDUEMKlubekskurziyada badem
Poseshtemiepredstavitelna
Kurszanimanie
vrachvane
obmenihme
Цели на проекта:

1. Да създадем устойчива, подкрепяща образователна среда за приобщаване на учениците със СОП и в неравностойно положение, като изучим европейския опит и приложим подходящия такъв за нашите условия.

2.Да се изучат особеностите на учениците със SEN, ASD, ХАДВ, с поведенчески и емоционални нарушения и д и начините за разработване на успешни стратегии за обучение и личностно развитиe.

3.Да се постигне по-голяма социална роля и значимост на институцията, като цяло, да се повиши нейния авторитет.
SertificatiflorenciyasertifikatiFlorenciya
Logologo logo
 

ПРОЕКТ ПО ЕРАЗЪМ +

№ 2022-1-BG01-K122-SCH-000078017

"
Създаване на устойчива и подкрепяща образователна среда за приобщаване на учениците със СОП и в неравностойно положение"по програма Еразъм+"
Курсовете "Разбиране и подкрепа на учениците от аутистичния спектър и хиперактивност и дефицит на вниманието" и "Успешни стратегии за обучение на ученици със СОП" във Флоренция приключиха със сертификати по проект "Създаване на устойчива и подкрепяща образователна среда за приобщаване на учениците със СОП и в неравностойно положение"по програма Еразъм+. Работата по проект продължава.
                НАЧАЛО       РАБОТА С РОДИТЕЛИ        ГАЛЕРИЯ        ДОКУМЕНТИ          КОНТАКТИ
Doklad
Z.ejf r Jana
barcelona
Barselona
Otchet
MobilnostKulturnaSagradaСтруктуриран курс"Ние всички сме специални-включване и подкрепа на ученици със специални нужди във и извън класната стая" по проект "Създаване на устойчива и подкрепяща образователна среда за приобщаване на учениците със СОП и в неравностойно положение"по програма Еразъм+
Успешно приключихме проект "По-силни заедно", финансиран от ЦОИДУЕМ. В проекта участваха 177 ученици, 71 родители, 19 учители, 2 медиатори. Продължаваме работата по дейностите и след приключване на проекта
Nica