GramataEmi

ГАЛЕРИЯ     2022-2023 УЧЕБНА ГОДИНА

Parvi ucheben denotkrivane
Добре дошла 2022/2023 учебна година! Мили ученици, доверете се на своите учители и вървете по пътя на знанието с желание, увереност и любознателност.
Beliya
beseda

Учениците отбелязаха Международния ден на белия бастун с поредица от занимания, които имаха за цел да покажат, че зрението трябва да се пази.
           НАЧАЛО       РАБОТА С РОДИТЕЛИ        ГАЛЕРИЯ               КОНТАКТИ
начало
parvinarodni
В навечерието на Коледа приключи IX-то издание на Националния конкурс за кукли „В очакване на Коледа“ на тема: „Приключения с Ная”, организиран от Народно читалище „Св. св. Кирил и Методий 1985” и сдружение „Усмивка”. В конкурса взеха участие и учениците от ЦСОП- Велинград: Емилия Шаркова, Георги Иличов, Радка Илинова, Анка Христова, Стефан Трендафилов. Поздравления за децата и колегите!
tvorcheskapeet
tarzhestvo


Инициативата "Да творим заедно" продължава!
Творбите на учениците са подредени в една прекрасна изложба-продажба в Информационен център за малък и среден бизнес-Велинград. Откриването на изложбата протече с малка концертна програма, подготвена от учениците от ЦСОП-Велинград заедно с децата от ЦПЛР и беше посветена на честване на Деня на хората с увреждане-3 декември. Учениците от ПГИТ "Алеко Константинов" подготвиха почерпка за всички присъстващи. Инициативата ще приключи с Коледно тържество и награждаване на участници.
konkurs
specheliha
Децата на България са "Умни, Можещи и  Творящи" и заслужават адмирации. Грамота за участие в национален конкурс: "Най-усмихнат клас на България -2022-умни, творящи, можещи", организиран от сдружение "Усмивка" -Бургас, с подкрепа на община Бургас
Dobrovolchestvo

Доброволците от ПГД "Иван Вазов" изненадаха своите съученици в изнесената паралелка в центъра с изработени от тях коледни украси и сурвачки.

Участие в общински инициативи под надслов "Млад пожарникар", организирани от МКБППМН, съвместно с "Пожарна безопасност и защита на населението"
HELLOWEEN Esen

Хелоуин. Маски, феи, приказни герои и митични същества присъстваха в този ден в центъра. Децата направиха тиквени фенери и тикви с декорация.

Денят на Народните будители беше отбелязан с презентации и интерактивни занимания
Detsko
Съвместно с учениците от ОУ "Христо Ботев" на 5.12.2022г. участвахме в занимания на Детско полицейско управление на тема "Функции и роля на полицейските органи"
Sertifikat
Tvopimtvorimrisuvamezaedno
ZaednoZaednozaednoZaedno
Zaednorisuvamezaedno
zaednoZaedno


Инициативата "Да творим заедно" беше идеална възможност за учениците от ЦСОП-Велинград не само да творят заедно, но и да изживеят приятни и ползотворни мигове със своите съученици от общообразователните училища. Инициативата беше посветена на Световния ден на хората с увреждания. Децата създадоха невероятни рисунки, новогодишни картички и др. с кауза, заедно със съучениците си. Със събраните средства ще бъдат подпомогнати нуждаеците се деца от центъра.


Учениците от начален етап в ЦСОП-база Ракитово се включиха в инициативата "Без грешки на пътя", организирана от ГД "Национална полиция"-МВР, Асоциация на българските застрахователи и гаранционен фонд. За правилно решени въпроси учениците получиха грамота.
EvakuaciyaMladPozharna