Obuchenie
Uchastie
Участие в регионална конференция "15 години приобщаващо образование в обл. Пазарджик" с доклад "Мултисензорен подход за формиране на количествени представи при деца и ученици със СОП чрез прилагане на системата Нумикон", на 09.05.2022г.
analiz
             АНАЛИЗ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПСИХОЛОГ-Д. ПЕЧАЛОВА.
pokana


forumforumforumvrachvane
На 25 март се проведе форум на тема:"Мултисензорна система Нумикон в помощ на учители и ученици в час по математика."
pozdravitelen
pozdrav
pokanakragla

ЦСОП- Велинград проведе онлайн кръгла маса на 13.01.2022г. (четвъртък) от 14.00 с участие на колеги от училища, ДГ, родители, съмишленици и приятели.
Дневният ред беше описан в поканата.
В събитието взеха участие 26 участници.ttps://meet.google.com/twv-kkdx-wzh
ceremoniya
nagrada
Първи Отличителен знак получиха победителите в категория „Значима иновация“ – Център за специална образователна подкрепа – Велинград. Високата оценка им се дава  за провежданата политика, насочена към образованието, възпитанието, личностното развитие и социализация на ученици със специални образователни потребности и множество увреждания. Също така успешно оказват подкрепа и провеждат обучения за семействата на децата.
Nagradavrachvane
Даринка Печалова-психолог в центъра е наградена с почетна грамота "Константин Величков". Като психолог тя е креативна, иновативна и с високопрофесионалната си дейност вдохновява колеги за търсене на нови знания, успешно  изгражда у всеки ученик ценностно-ориентирано поведение. Честито!
dobris7-ma
festival
plovdiv
Демонстрирахме високотехнологично устройство Tobii dainavox и софтуери за ДАК в Пловдив на фестивала на възможностите
Изучихме първите нива на системата МАКАТОН.Обучението се проведе от експертите на БАЛИЗ
Obuchenie v ognyanovo
 15-17 март участвахме в обучението на тема: ,,Диагностика на деца и ученици със СОП. Изготвяне на индивидуални планове и програми, съобразени с нормативни документи’’
Психолозите в ЦСОП-Велинград Даринка Печалова и Емилия Кадьова получиха Почетен плакет " за креативност, професионализъм и всеотдайност" и парична награда от  ръководството на ЦСОП по случай Деня на Будителите
2021г
НАЧАЛО

СЪБИТИЯ

turnir
seminar


VII-ма Национална научно-практическа конференция за споделяне на "Добри педагогически практики в областта на образователната интеграция и образователното приобщаване на деца и ученици от уязвими групи", организирана от МОН и СБУ
Regionalna sreshta
uchitel na godinanagradeni"Заслужил учител на годината" - признание за усърдната и всеотдайна работа на учителите от ЦСОП-Велинград.
На 24.03.2022 година се проведе регионална онлайн-среща между ЦСОП-Пловдив, Велинград, Кърджали, Хасково и Свиленград, РУО - Пловдив и Пазарджик на тема " Проекти по Еразъм+ в подкрепа на приобщаващото образование".Презентациите и дневния ред може да разгледате на следния сайт: https://www.pu-sk.com/news/read/Regionalna-online-sreshta
                НАЧАЛО       РАБОТА С РОДИТЕЛИ        ГАЛЕРИЯ        ДОКУМЕНТИ          КОНТАКТИ
Poseshtenieministar
ne spiraite
Министър Демерджиев посети ЦСОП-Велинград и награди децата, участвали в Национален конкурс за рисунка "С очите си видях бедата". На специално пано, изработено от възпитаниците на центъра, вицепримиерът написа послание "Не спирайте да мечтаете!"
Vracakonferenciya
Участие в Национална конференция за личностно развитие на децата и учениците със СОП и комплексни потребности в ЦСОП-"5 години специална подкрепа за специалните деца"
Споделихме нашия апит за работа по проекти.
Провеждане на съвместни мероприятия с учениците от масовите училища с цел социализация.
savmestnivinagi
nagrazhdavaneNagrazhdavane

Обучение и турнир по Боче се проведоха в София. В него участваха и специалисти от ЦСОП- Велинград. 🇪🇺

Първата дейност по изграждане на капацитет, в рамките на проект Bocce together, active forever, включваща семинар за обучение на инструктори и турнир по боче се проведе в София, България, в периода 02-03 септември 2019. Основната цел на проекта е да популяризира спорт боче=

mezhdunarodna konferenciya


Участие във Втора Международна конференция по допълваща и алтернативна комуникация в София
Участие в Трета Международна конференция по допълваща и алтернативна комуникация онлайн.

Конференцията представя световния опит и съвременните подходи в използването на помагащи технологии и допълваща и алтернативна комуникация.
https://youtu.be/1d2_NM7bxRg
Една различна и успешна учебна година в ЦСОП-Велинград

https://youtu.be/yjaROz3L4M8